Gratis voetbal voor jonge kinderen (m/v)

Voetbal is gezond, leerzaam en leuk. Daarom organiseert Rood-Wit gratis voetbaltrainingen voor jongens en meisjes van 4 en 5 jaar. Er zijn aparte mini groepen voor jongens en meisjes geboren in 2013 en 2014.

Het is belangrijk dat uw kind kan sporten met andere leeftijdsgenootjes, zijn of haar motoriek ontwikkelt en leert in teamverband met elkaar om te gaan. Door gratis voetbaltrainingen te verzorgen, wil Rood-Wit voetbal voor ieder kind toegankelijk maken. Spelenderwijs zullen de kinderen kennismaken met voetbal; schieten, passen, trappen en doelpunten maken met als afsluiting een (mini)wedstrijdje.

Is voetbal iets voor uw kind?

Het enige wat uw zoon of dochter nodig heeft zijn een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers. De kledingkeuze is vrij. De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur op sportpark de Korze in Veldhoven.

Aanmelden voor gratis voetbal

Meld uw kind op tijd aan, want onder de aanmeldingen die we voor 1 juli ontvangen, verloten we één paar gloednieuwe voetbalschoenen en scheenbeschermers!

U kunt uw kind aanmelden via het onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op om u te informeren over de start van het nieuwe seizoen. De winnaar of winnares van de voetbalschoenen en scheenbeschermers benaderen we in de eerste week van juli.

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot volgend seizoen!

 


Aanmeldformulier


Vul hier uw achternaam in.
Type hier jouw geboortedatum.
Vink uw geslacht aan.
Invalid Input

Is uw kind al lid geweest van een andere voetbalvereniging? Zo ja, welke club?

Invalid Input

Vul hier uw voornaam in.
Type hier het adres.
Type hier de postcode.
Type hier de plaatsnaam.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Vul hier een geldig emailadres in.

Invalid Input

Zoeken

Log in or create an account