Aankondigingen

Team Indeling Jeugd 2018-2019 (voorlopig) UPDATE

De Jeugdcommissie heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 vastgesteld. De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast worden. Wijzigingen zullen via dit artikel gepubliceerd worden.

Lees meer...

Checklist voor overschrijvingen

Het einde van het competitie seizoen nadert. De laatste wedstrijden en toernooien worden afgewerkt, en seizoensafsluitingen worden gepland. Helaas zullen er enkele spelers zijn die onze club gaan verlaten, om te stoppen met voetbal of om elders hun voetbal carrière voort te zetten. Voor hen hebben we een kleine checklist om ervoor te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt.

Lees meer...

Een update van de Jeugdcommissie

Terwijl er nog jeugdteams strijden voor lijfbehoud of een kampioenschap, zijn veel vrijwilligers alweer bezig met het nieuwe seizoen. Afgelopen periode hebben ze onze spelers (m/v) kunnen bekijken en zijn ze tot een eerste inschatting gekomen. Deze wordt nu besproken met de huidige trainers om tot een zo goed mogelijke teamindeling te komen. Daarbij hanteren we de indelingsregels die je terug kunt vinden op de Rood-Wit site.

Lees meer...

Team Indeling Jeugd 2017-2018 (voorlopig) UPDATE

Het jeugdbestuur heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld. De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast worden. Wijzigingen zullen via dit artikel gepubliceerd worden.

Lees meer...

Zoeken

Log in or create an account