Aankondigingen

Het jeugdbestuur heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2017-2018 vastgesteld. De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast worden. Wijzigingen zullen via dit artikel gepubliceerd worden.

Voorlopige indeling JO19 (A)
Voorlopige indeling JO17 (B)
Voorlopige indeling JO15 (C)
Voorlopige indeling JO13 (D)
Voorlopige indeling JO11 (E)
Voorlopige indeling JO9 (F)

Let op!!!

 1.  Voor zover vermeld, betreft dit de voorlopige indeling. Deze is onder voorbehoud en kan door de Jeugdcommissie alsnog herzien worden.Voor aanvang van het seizoen zullen met name de diverse eerste teams nog, door verplaatsing van spelers, worden teruggebracht naar het gewenste aantal spelers.

 2.  De invulling van de begeleiding van de teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd aan de overzichten. Voor meerdere teams zijn we hierover nog in gesprek.

 3.  Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen, stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je voorkeur voor categorie en/of team, dan neemt de desbetreffende hoofdleider zo spoedig mogelijk contact met je op!

Na vaststelling van de definitieve indeling zullen de team pagina's op de site worden aangepast & bijgehouden.

Historie:
 31 mei   Eerste gepubliceerde versie van de voorlopige teamindelingen
   6 juni   Versie 1.1 (enkele wijzigingen m.b.t. spelers en trainers/leiders)
 17 aug   Versie 1.2 (enkele wijzigingen m.b.t. spelers en trainers/leiders)

Zoeken

Log in or create an account