Aankondigingen

De Jeugdcommissie heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 vastgesteld. De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast worden. Wijzigingen zullen via dit artikel gepubliceerd worden.

Voorlopige indeling JO19 (A)
Voorlopige indeling JO17 (B)
Voorlopige indeling JO15 (C)
Voorlopige indeling JO13 (D)
Voorlopige indeling JO11 (E)
Voorlopige indeling JO9 (F)
Voorlopige indeling JO7 (Mini's)

Aan het einde van de ouderavond op 11 juni jongstleden is de gelegenheid geweest om eventuele vragen te stellen. Aanvullende vragen en opmerkingen kunnen aan de hoofdleider van de desbetreffende categorie gesteld worden.

Let op!!!

 1.  Voor zover vermeld, betreft dit de voorlopige indeling. Deze is onder voorbehoud en kan door de Jeugdcommissie alsnog herzien worden.Voor aanvang van het seizoen zullen - waar nodig - de teams nog door verplaatsing van spelers worden teruggebracht naar het gewenste aantal spelers.

 2. De invulling van de begeleiding van een aantal teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd aan de overzichten. Voor meerdere teams zijn we hierover nog in gesprek.

 3. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen, stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je voorkeur voor categorie en/of team, dan neemt de desbetreffende hoofdleider zo spoedig mogelijk contact met je op!

Na vaststelling van de definitieve indeling zullen de team pagina's op de site worden aangepast & bijgehouden.

Historie:
   5 juni   v1.0 - Eerste gepubliceerde versie van de voorlopige teamindelingen
 15 juni   v1.1 - aanpassingen sinds 5 juni
 14 aug   v1.2 - aanpassingen sinds 15 juni

Zoeken

Log in or create an account