Weer is een rasechte Roodwitter met een grote staat van dienst overleden. Jan Aaldering is op 21 november jl. op 83-jarige leeftijd overleden.

20141121-Jan-AalderingVanaf 1948 bij onze club, hetgeen een lidmaatschap betekent van 66 jaar. Ging nog even spelen bij de junioren, later bij de senioren. In 1970 medeoprichter van onze afdeling Veteranen, waar hij toen ook bij ging spelen.  Tevens een tiental jaren jeugdleider, waarvan een gedeelte als hoofdleider van onze E-elftallen.

Vanaf 1984 lid van verdienste en gehuldigd voor zijn 40 – 50 en 60 jaar lidmaatschap. In de jaren 60 ging hij bijna 10 jaar langs de deur voor de contributie inning. Jan maakte 15 jaar deel uit van een jaarlijkse uitwisseling van onze Veteranen en een Veteranenclub in Noord-Frankrijk, waar hij helaas mee moest stoppen toen zijn echtgenote overleed.

Een fanatieke en zeer sportieve clubman, die steeds bij onze club betrokken bleef en tot het laatst ons 1ste elftal bij thuiswedstijden bleef aanmoedigen, ondanks zijn lichamelijke problemen waar hij mee te kampen kreeg.

Inderdaad een indrukwekkende staat van dienst binnen onze club, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn.

Wij wensen zijn naaste familie veel sterkte in de komende tijd.

Bestuur en leden van s.v. Rood Wit Veldhoven