De veteranen van Rood-Wit zijn al enkele tientallen jaren een essentieel deel van deze club. De laatste jaren loopt het aantal leden langzaam terug en wordt het steeds moeilijker om op zaterdag een compleet elftal op het veld te krijgen,

Daarom doen wij als leiders van dit team een oproep aan iedereen van 35 jaar en ouder, die graag nog een balletje trapt, om met ons mee te komen doen.

Wij spelen alleen vriendschappelijke wedstrijden op zaterdagmiddag, aanvang tussen 15:00 en 16:00 uur. Tegen de ene tegenstander spelen we 1 keer per jaar, tegen een ander wel 4 keer, afhankelijk hoe we het kunnen inplannen.
Gemiddeld spelen we ca. 22 wedstrijden per seizoen.

Natuurlijk spelen we altijd om te winnen, maar de gezelligheid na de wedstrijd (de 3e helft!) is ook heel belangrijk.

Heb je interesse? Meld je aan bij Henk Smulders (zie tel.nr. boven)!!

Henk Smulders, Ad Lueb en Peer Meulenbroek
Leiders Rood-Wit V. Veteranen