Geachte leiders/scheidrechters, vanaf het seizoen 2017-2018 moet het wedstrijdformulier ingevuld worden met behulp van de KNVB Wedstrijdzaken app. De KNVB heeft hiervoor een aantal handleidingen beschikbaar gesteld.

Voor wie is de app?
De wedstrijdzaken app is voor iedereen die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dus voor teammanagers, scheidsrechters en trainers/coaches is het noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Let wel op dat je aan Rood-Wit V. gelinkt bent d.m.v. je emailadres. Het emailadres dat je gebruikt voor het aanmaken van je account moet bekend zijn in de ledenadministratie van Rood-Wit V. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar om af te handelen. Vanaf seizoen 2018-2019 geldt dit voor alle jeugdteams vanaf de JO8 t/m JO19!

Wedstrijdzaken app ook voor Pupillen?
Ja! Maar alleen het doorgeven van een uitslag. Dus verder geen teamopgaaf.

Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
De wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. De overige communicatie binnen Rood-Wit V. gaat via de Voetbal.nl app. Zorg dus dat je ook de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Ook hiervoor geldt dat deze via het emailadres met Rood-Wit V. gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen.

Kortom:
Iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken app.

Downloaden app           : Apple             Android
Voor de trainer / leider  : handleiding   KNVB site
Voor de scheidsrechter : handleiding   KNVB site

Mochten in deze handleidingen vragen onbeantwoord blijven, dan kun je verdere assistentie vragen bij de wedstrijdsecretaris (op speeldagen) of de jeugd secretaris (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).