Met droefenis delen wij u mede, dat heden op 87 jarige leeftijd Henk van Veghel is overleden.
Weer is een echte Rood-Witter met een grote staat van dienst van ons heen gegaan.

Henk kwam als speler/supporter van vv Eindhoven in 1970 bij onze club, hetgeen een lidmaatschap betekent van 47 jaar.
In het begin als jeugdleider bij C2, enkele jaren later hoofdleider van de C-jeugd. Dat bleef hij tot 1986, toen Henk toetrad als secretaris in het hoofdbestuur, waar hij de club diende tot 1995.
Henk was niet alleen een goede leider en fijne collega binnen en buiten onze club. Hij was ook gezegend met een zeer sportief karakter. Altijd vriendelijk en positief, stond altijd klaar. Het aantal ritjes vooral voor jeugdspelers en spelertjes, waar dan ook heen voor uitwedstrijden en toernooien, zijn ontelbaar. Dit viel des temeer op, omdat Henk eigenaar was van een textielzaak. Maar altijd weer de vond hij de ruimte door even een ander in de zaak te zetten om onze club van dienst te zijn.
Een vriendelijke en zeer sportieve clubman, die steeds bij onze club betrokken bleef en tot op hoge leeftijd onze elftallen bij thuiswedstijden bleef aanmoedigen, tot lichamelijke problemen zich meer en meer aandienden.
Inderdaad een prachtige carriere als leider en bestuurder binnen onze club, waarvoor we hem zeer erkentelijk zijn.
Wij wensen zijn naaste familie veel sterkte in de komende tijd.

Bestuur en leden van sv Rood-Wit Veldhoven