Afgelopen vrijdag 24 november 2017 was het zover: de tweede editie van Rood-Wit Got Talent.
Na weken van voorbereiding en oefenen mochten de diverse teams het podium betreden.

8 acts, dames (zaal/veld), senioren en jeugdteams, streden om de fel begeerde titel van Talent van het Jaar 2017. Alles gepresenteerd door de gastheer: Rick Keijser.
Acteerwerk, muziek en dans vormden de ingrediƫnten voor deze avond, met als grote verassing het Rood-Wit bestuur als de Plekboyz.
Echter, ook zij konden de uiteindelijke winnaar niet van de troon houden. Rood-Wit zaterdag 2 wist met een treffende persiflage, de Rood-Wit Kantine, de titel over te nemen van de winnaar van vorig jaar.
Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor de organisatie van deze gezellige avond voor iedereen, jeugd, senioren, ouders, supporters en bestuur.

Hieronder het beeldverslag van deze happening door Margo en Chantal.