Traditiegetrouw zal tijdens de nieuwjaarsreceptie de clubman van het jaar worden bekend gemaakt.

Het bestuur en de PR-commissie zijn van mening, dat alle vrijwilligers hiervoor in aanmerking dienen te komen. Velen doen hun vrijwilligers taken op het veld, in commissies of achter de schermen. Vaak zichtbaar voor iedereen maar even zo vaak in de luwte en uit het zicht.

Om transparant tot een goede keuze te komen, is besloten alle commissies binnen onze vereniging de mogelijkheid te geven om drie personen met een gemotiveerde keuze te nomineren. Uit deze nominaties heeft de PR-commissie vijf kandidaat-Clubmannen gekozen. De commissies krijgen hierop de opdracht deze vijf vrijwilligers te belonen met een punten systeem, waarna de vrijwilliger met de meeste punten de Clubman van het jaar zal zijn.

De genomineerden voor 2017 in alfabetische volgorde zijn:

• Wim van den Berk
  • Dennis Buiting
  • Erwin Buiting
  • Marino Roijmans
  • Wilco Straatman

Wie wordt de opvolger van Paul Peters, de clubman van 2016?
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2018 aanvang 16.00 uur zal de CLUBMAN 2017 worden bekendgemaakt.
Zie verdere mededelingen betreffende de nieuwjaarsreceptie op onze website!!