Ook dit jaar is in april de Rabobank Clubkas Campagne. Alleen leden (!) van de Rabobank kunnen stemmen op onze club. Heb je een rekening bij de Rabobank Eindhoven-Veldhoven en ben je nog geen lid van de Rabobank? Word nu dan direct lid en spek de clubkas!

Met deze stem wordt de clubkas van Rood-Wit gespekt. Heb je een bankrekening bij Rabobank Eindhoven-Veldhoven, maar ben je nog geen lid van de Rabobank, meld je dan direct aan met behulp van de volgende link: Word lid van de Rabobank en pak de voordelen.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Als je direct lid wordt van de Rabobank kun je in april je stem uitbrengen op onze club. Zegt het voort aan je huisgenoten en/of familieleden. Bij voorbaat dank!

In 2017 was elke stem € 6,90 waard. Zodra je je stem kunt uitbrengen zullen we je hierover informeren.

Alleen leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid.
Klanten kunnen in Internetbankieren, onder ‘Uw gegevens’ zien of ze lid zijn van Rabobank Eindhoven-Veldhoven.