Het bestuur kan zich goed voorstellen, dat ouders-verzorgers van kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar de contributie of sportkleding van onze vereniging moeilijk of niet kunnen betalen.

Daarom willen wij u als ouder-verzorger attenderen op de Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen. Het bestuur wil dat ook deze kinderen kunnen sporten met andere klasgenootjes, erbij horen en leren in een team met elkaar om te gaan.
Hieronder leest u wat de Stichting Leergeld doet en wie er voor in aanmerking komt. Indien u ervaart dat u uw kind niet mee kunt laten doen omdat u die niet kunt betalen, neem dan contact op met Leergeld. De contactgegevens zijn te vinden onder Contact op de website www.leergeldveldhovendekempen.nl

HIERONDER leest u meer informatie over de Stichting Leergeld.