Rabobank Clubkas Campagne ★ Geef ons jouw stem van 5 tot en met 30 april 2018.

Rood-Wit doet ook dit jaar weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne, die donderdag 5 april van start gaat. Vorig jaar leverde de campagne voor Rood-Wit een mooie opbrengst van 1.100 EUR. Stem in de periode van 5 tot en met 30 april op onze club!

Rabobank Clubkas Campagne
Met de Rabobank Clubkas Campagne stelt de Rabobank Eindhoven-Veldhoven een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de campagne wordt maar liefst 175.000 EUR verdeeld onder de verenigingen en stichtingen die zijn aangemeld voor de campagne. Niet de bank zelf, maar de leden beslissen over de verdeling van dit bedrag. Iedere stem is geld waard! Van 5 april tot en met 30 april kunnen leden op de verenigingen stemmen die zij een warm hart toedragen, in ons geval dus Rood-Wit. Elke stem is geld waard!

Stemadvies Rabobank Clubkas Campagne
De vier Veldhovense voetbalverenigingen hebben hun krachten gebundeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid krijgt u de beschikking over vijf stemmen. Denk bij het stemmen ook aan de andere drie voetbalverenigingen van Veldhoven.

Hoe werkt het stemmen?
Alle leden van Rabobank Eindhoven-Veldhoven worden persoonlijk uitgenodigd om hun stemmen uit te brengen. Ieder lid krijgt vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht mogen worden. Een lid mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen en zal dus op vijf verschillende verenigingen moeten stemmen.

Stemmen kan vanaf donderdag 5 april hier:

★ Samen bereik je meer dan alleen ★