In samenwerking met Intersport van den Broek en kledingleverancier Jako presenteren we de Rood-Wit V. kledinglijn!

Vanaf vandaag is het mogelijk om de geselecteerde trainingspakken, trainingstenues, inloopshirts en polo's door te passen bij Intersport van den Broek aan de Kromstraat 27a te Veldhoven. Ieder Rood-Wit V. lid kan hierbij profiteren van onze clubkorting!

In het seizoen 2018-2019 zullen nagenoeg alle teams in het unieke en speciaal voor Rood-Wit ontworpen Jako tenue gaan spelen. In aanvulling hierop is een complete Rood-Wit V. clublijn geselecteerd, waarmee we meer uniformiteit binnen onze club willen aanbrengen. Doordat we de hoge clubkorting hiermee aan al onze leden kunnen doorgeven, kan iedereen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien wordt de kleding standaard voorzien van het officiële Rood-Wit V. logo!

We nodigen je uit de Rood-Wit V. kleidinglijn te komen bekijken/passen bij Intersport van den Broek in de Kromstraat. Daar kun je desgewenst ook meer informatie krijgen over zaken als sponsoring en bedrukking.

Met sportieve groet,
René van de Ven