Het bestuur van Rood-Wit V. wil gedupeerde ouders en kinderen zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de stopgezette 'Schalke auf Tournee' clinic. Klik op [Lees meer] om een volledige historie tot nu toe te bekijken.

Oproep:

We willen graag een zo compleet mogelijk overzicht krijgen van alle jeugdleden die zich hebben aangemeld voor het stopgezette 2-daagse voetbalkamp van 'Schalke auf Tournee' op 17 en 18 oktober 2018. Het verzoek is derhalve om de voor- en achternaam van uw hiervoor aangemelde kind(eren) te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het bestuur zal uiteraard vertrouwelijk omgaan met deze gegevens.

Historie:

22 juni  - OfficiĆ«le berichtgeving van Schalke auf Tournee ontvangen omtrent stopzetting voetbalkamp (via een van de deelnemers).
 - Persbericht geplaatst op de website en Facebook.
 - Rood-Wit V. zoekt telefonisch contact met Sporting Events (tevergeefs, niet meer bereikbaar).
 23 juni  - Eindhovens Dagblad (en andere media) berichten over het faillisement.
 26 juni  - Eindhovens Dagblad bericht over voornemen van Schalke 04 om iets terug te doen.
 - Rood-Wit V. stuurt een aangetekende brief en mailbericht aan Sporting Events.
 - Rood-Wit V. stuurt een brief en mailbericht aan FC Schalke 04.
 27 juni  - FC Schalke 04 geeft in een brief aan alle ouders en deelnemers een nadere toelichting van hun kant van het verhaal.