Op dinsdag 25 september a.s. vindt van 18:00-21:00 een KNVB aftrapbijeenkomst voor pupillentrainers, jeugdcoördinatoren en andere geïnteresseerden plaats in de kantine van Rood-Wit V. Deze sessie biedt 2 demonstratietrainingen en een wedstrijd op het hoofdveld. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je vandaag nog kostenloos aan voor deze bijeenkomst (aanmelden)!

De KNVB organiseert een aantal landelijke aftrapbijeenkomsten onder leiding van de regiocoaches en KNVB-docenten. De bijeenkomst staat vooral in het teken van de mensen die van plan zijn komend seizoen voor het eerst met een pupillenteam aan de slag te gaan. Natuurlijk is ook het verenigingskader dat al met pupillen werkt van harte welkom.

Belangrijkste doel is aan de hand van demonstratietrainingen en een wedstrijd de aanwezigen te laten zien hoe zij op een leuke en leerzame manier trainingen binnen het jeugdvoetbal kunnen verzorgen. Tevens is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen, een afspraak te maken voor een verenigingsbezoek en/of een vervolgafspraak.

Het programma zal er als volgt uit zien:

18:00   Inloop
   18:30   Inleiding
   19:00   Start praktijk: 2 demonstratietrainingen en een wedstrijd
   20:00   Pauze
   20:15   Nabespreking praktijk in 2 groepen (trainers en hoofdopleiding/coördinatoren)
   20:35   Presentatie KNVB en mogelijkheden van Rinus
   21:00   Afsluiting

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, en tot 21:00 zijn de consumpties gratis.

Zie voor aanvullende informatie:

- de flyer van deze bijeenkomst
 - de KNVB visie op het leren voetballen (het 'jeugdvoetballeerproces')

Heb je naar aanleiding van deze uitnodiging vragen of opmerkingen, dan hoor ik het graag!

Met sportieve groet,
Danny Blankers