Voor de vakantie is er een gelegenheid geweest om je aan te melden als gedupeerde bij Schalke04.

De mensen, die dit gedaan hebben hebben afgelopen week een mail gehad van Schalke04 met daarin een uitnodiging voor een vriendschappelijke wedstrijd op zaterdag 11 augustus om 16:00 uur tegen ACF Fiorentina in de VELTINS-Arena in Gelsenkirchen voor het kind en 1 begeleid(st)er. Indien je niets hebt ontvangen kan je dit alsnog aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om hier een gezellige dag van te maken heeft Rood-Wit voor vervoer gezorgd. De kosten hiervan zijn: Volwassenen € 10,- en kinderen € 5,-. Dankzij een bijdrage van Rood-Wit kunnen we de kosten van de kinderen halveren. Er zijn 63 zitplaatsen, dus meld je snel aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verder is er gekeken hoe we de teleurstelling kunnen minimaliseren voor de kinderen, daarom is er besloten om de dag toch in te vullen met een clinic, hoe en wat is nog niet bekend maar daar houden we jullie van op de hoogte.