Beste ouders-verzorgers van de jeugdleden van Rood-Wit Veldhoven,
Wellicht heeft u als oplettende ouder het al opgemerkt. We zijn afgelopen jaar al begonnen met de periodetitels voor onze jeugd- en seniorenteams.

Maar we gaan verder, alle teams, vrijwilligers en sponsors binnen onze vereniging gaan we beoordelen op hun bijzondere inzet, talent en prestaties. Elke periode – drie per seizoen – wordt er voor elke categorie een winnaar bepaald. De categorieën die we hebben geselecteerd zijn de volgende:

1. Vrijwilliger
  2. Fairplay
  3. Sponsor
  4. Jeugdteam
  5. Seniorenteam (reeds gestart)

We gaan de standen vanaf afgelopen weekend, start van de competitie, op een groot bord presenteren. Dit bord hangt inmiddels in onze ontvangsthal. We vinden het als vereniging belangrijk dat alle teams, vrijwilligers en sponsors gewaardeerd worden op hun bijzondere inzet, talent en prestatie. Na afsluiting van een periode worden de teams, de vrijwilliger en de sponsor in het zonnetje gezet na een thuiswedstrijd van het eerste elftal. Aan het eind van het seizoen worden alle periodewinnaars uitgenodigd voor de End of Season-party, hier wordt de seizoenwinnaar bekend gemaakt door de selectiecommissie.

Ik hoop dat de verbondenheid tussen alle Roodwitters hiermee een enorme boost gaat krijgen, en dat er een mooie, gezonde en sportieve concurrentiestrijd zal ontstaan binnen onze mooie vereniging.

Mijn visie in deze is dan ook: “goed verbinden is duurzaam verenigen”

Voor een uitgebreide uitleg hebben we de spelregels in onderstaande bijlage bijgevoegd. Heb je nog een vraag of opmerking dan kun je reageren naar mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
René van de Ven

Ook namens de commissie periodetitels
Roy Frederiks