Wat een leuk event had moeten worden, liep uit op een hele grote teleurstelling. Na het stopzetten van Schalke-auf-Tournee hebben we ons binnen Rood-Wit Veldhoven ingezet om een zo goed mogelijk alternatief te bieden aan de gedupeerde kinderen. In juli heeft dit al geleid tot het bijwonen van een thuiswedstrijd van Schalke. Maar ook voor de clinicdag op 17 oktober aanstaande willen we graag een alternatief bieden.

Samen met Rachid Chelah, speler van Rood-Wit 1 en eigenaar van voetbalschool The Future, zijn we op zoek gegaan naar een vervangende invulling van de clinic.
Rachid is zijn voetbal carrière begonnen bij PSV in de jeugd en is via verschillende profclubs in België, Duitsland, Malta en Engeland weer terug in Nederland bij Rood-Wit Veldhoven beland.
In zijn voetbalschool werkt hij samen met (ex-)profvoetballers en clubs om kinderen te helpen bij het verwezenlijken van hun voetbaldroom.

Agenda:

13:00 Kennismaking
13:30 Demo en training van Nederlands kampioen en deelnemer aan wereld kampioenschap van freestyler Sheriff Hiloui
14:30 Pauze (in de kantine zal tegen gereduceerde prijzen onder andere een broodje ham/kaas verkrijgbaar zijn)
15:15 Training voetbalschool The Future
16:15 Einde clinic
16:30 Mogelijkheid tot vragen/informatie/inschrijven voetbalschool The Future (Kantine)

Om deze dag een goede invulling te kunnen geven, ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk uw aanmelding (dan wel afmelding). Dit kan middels een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer inlichtingen omtrent de voetbalschool kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..