Na enkele nederlagen op rij wist Rood-Wit relatief eenvoudig van Beerse Boys te winnen.

Aanvankelijk leek ook deze wedstrijd op een deceptie uit te lopen. Binnen een minuut namen de gasten de leiding in de wedstrijd. Voor rust had Rood Wit V. echter al een voorsprong te pakken, die het in de tweede helft verder uitbouwde.

Na drie nederlagen op rij was Rood-Wit wel weer toe aan een overwinning. Ondanks dit gegeven begon de thuisploeg zwak aan de wedstrijd. Binnen een minuut kwam Beerse Boys al op voorsprong. Ruud Willems opende de score, nadat Pim Vingerhoets een corner met het hoofd verlengde.

Vooral in de openingsfase was Rood-Wit niet opgewassen tegen het spel van de gasten. Het duurde zeker tien minuten, voordat Rood-Wit beter in de wedstrijd kwam. In de fase die volgde wist de ploeg van Robbert Verhoeven de wedstrijd de kantelen. Binnen vijf minuten boog Rood-Wit V. de achterstand om in een voorsprong.

In de 21ste minuut bracht Jan van Hout de ploegen op gelijke hoogte en in de 26ste minuut zette Jim van Beek Rood-Wit op voorsprong.

In de tweede helft breidde Rood-Wit al snel de score uit. In de 50ste minuut zette Gideon Pieschel de 3-1 op het scorebord. Van afstand mocht de Rood-Wit-spits uithalen en via de binnenkant van de paal belande de bal achter doelman Twan Louwers.

Beerse Boys herpakte zich geleidelijk en creƫerde een licht veldoverwicht. Het was echter Rood-Wit, dat opnieuw wist te scoren. In de 62ste minuut werd het 4-1, ditmaal door een eigen doelpunt van Rob van Bijsterveldt.

In de 72ste minuut dacht Beerse Boys nog terug te komen in de wedstrijd middels een doelpunt van Niels van Heerbeek. Maar niet veel later zette Gideon Pieschel de 5-2 eindstand op het scorebord.

Opstelling Rood-Wit V.:
Mark Smulders, Jim van Beek, Michael Damman, Batuhan Gunuc, Mark van Doorn, Jan van Hout, Gideon Pieschel, Remco van Etten, Stef Fasen, Douwe Veenstra en Davy Brugman.

Hieronder het beeldverslag van deze wedstrijd met foto's van Margo Subnel en Chantal Straatman.