In de ijzige kou wist Rood-Wit hekkensluiter Blerick relatief eenvoudig aan de kant te zetten. Pas na de thee wist de thuisploeg het overwicht om te zetten in een ruime overwinning.

Door deze overwinning staat Rood-Wit V. nu op een derde plaats in de competitie, al geeft dit wel een vertekend beeld.
Na de nederlaag tegen Heeze moest Rood-Wit nu aantreden tegen Blerick. De heenwedstrijd werd relatief eenvoudig met 1-5 gewonnen. Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. Rood-Wit had in de eerste helft wel een overwicht, maar veel spektakel leverde dit niet op.
In de eerste helft waren er kansen voor Jan van Hout en Batuhan Günüç, maar het scorebord hoefde niet aangepast te worden.
In de tweede helft was dit wel het geval. Binnen het kwartier wist Rood-Wit twee keer te scoren. In de 55ste minuut werd er een overtreding in het zestien metergebied begaan op Gideon Pieschel. De spits ging zelf achter de bal staan en liet doelman Frank Decker kansloos. Twee minuten later kon Decker wederom de bal uit het net halen. Ditmaal was het Jan van Hout, die de doelman kansloos liet.
In de slotfase zorgde Mark van Doorn voor een mooie afsluiter van de wedstrijd. Met een schitterend schot van ongeveer 20 meter liet ook Van Doorn de doelman kansloos. Door deze overwinning bezet Rood-Wit nu de derde plaats in de rangschikking.
Dit moet voldoende vertrouwen geven voor de derby volgende week tegen RKVVO.

Opstelling Rood-Wit V.:
Mark Smulders, Remco van Etten, Jim van Beek, Jordy Maes, Michael Damman, Stef Schellekens, Batuhan Günüç (67. Robert Betgens), Mark van Doorn, Jan van Hout, Stef Fasen ( 60. Mike Meulenbroek) en Gideon Pieschel

Zie hieronder het beeldverslag van onze clubfotografen Margo Subnel en Chantal Straatman.
PS Het is overigens mogelijk om gratis één of meerdere foto('s) in jpeg-formaat te bestellen. Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.