Rood-Wit V. heeft ook de derde Veldhovense derby van dit seizoen niet weten te winnen. Net zoals eerder dit seizoen wist Marvilde ook dit keer van Rood-Wit te winnen. Rood-Wit ging in een doelpuntrijk duel met 3-4 ten onder tegen dorpsgenoot Marvilde.

Na de 2-0 nederlaag tegen Beerse Boys stond voor Rood-Wit de derby tegen Marvilde op het programma. De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd tegen de dorpsgenoot. Dit resulteerde al snel in een voorsprong. Gideon Pieschel wist door te breken aan de linkerkant van het veld en wist keurig het overzicht te bewaren. Hierdoor zag hij dat Stef Fasen helemaal vrij stond in het zestienmetergebied van Marvilde. De aanvaller twijfelde geen moment en schoot de bal keurig achter doelman Jeroen Keeris.

Vlak na de openingstreffer had Pieschel de score kunnen verdubbelen, de aanvaller zag zijn inzet echter in het zijnet belanden.

Naarmate de wedstrijd vorderde nam Marvilde steeds meer het heft in handen. Toch duurde het tot de 36ste minuut, voordat dit tot uiting kwam in de score. Danny Das stond helemaal vrij in het strafschopgebied van Rood-Wit en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven.

Ook in de tweede helft was Marvilde lange tijd de betere ploeg. De ploeg van Edwin Slagboom had ook in de tweede helft een overwicht. In de 62ste minuut kwam Marvilde dan ook terecht op voorsprong. Wouter van Vark stond helemaal vrij en mocht Marvilde eenvoudig op voorsprong zetten.

In de slotfase van de wedstrijd vielen er nog vier doelpunten te noteren. Zowel Rood-Wit als Marvilde wist nog twee keer het net te vinden. Via Tayfun Yilmaz en Danny Das kon Marvilde uitlopen naar 1-4.

Via Jordy Maes en Jan van Hout kwam Rood-Wit nog terug tot 3-4, maar een gelijkmaker zat er niet in. Dit betekent, dat Rood-Wit dit seizoen twee keer verliest van Marvillde en zich nu terugvindt op de 5de plaats van de ranglijst.

Opstelling :
Mark Smulders;, Robert Bettgens, Jim van Beek, Jordy Maes, Batuhan Gunuc, Mark van Doorn (.72 Michael Damman), Stef Schellekens (.45 Marcel Bierens), Douwe Veenstra, Jan van Hout, Stef Fasen (.66 Mike Meulenbroek) en Gideon Pieschel

Hieronder het beeldverslag van deze wedstrijd met foto's van Margo en Chantal.