Voordat het thuisduel tegen Marvilde aanving werd, in het bijzijn van de familie Sanders, een minuut stilte in acht genomen voor het onlangs overleden erelid Janus Sanders.

Het spelbeeld in de eerste helft was overduidelijk: Marvilde had het meeste balbezit en de thuisploeg leed vaak onnodig balverlies. Na 20 minuten speeltijd ontsnapte Marvilde-speler Max van den Akker aan de roodwitte verdedigers en ging alleen op de keeper af van Rood-Wit. Met enig geluk had Mark Smulders de bal voor het oprapen. Tegen de optische verhoudingen in opende Rood-Wit de score, nadat Giovanni van Bladel de bal teruglegde op Batuhan Günüç ,die de bal loeihard en onhoudbaar in de kruising schoot, 1-0. Op slag van rust had Marvilde-speler Dennis van de Weijer nog een mogelijkheid, maar zijn schot strandde in het vangnet.

Het eerste wapenfeit na rust was wederom van Marvilde. Nu was het spits Max van den Akker, die zijn hielen liet zien aan Davy Brugman, maar zijn inzet was precies in de handen Mark Smulders. Naarmate de tweede helft vorderde kreeg Rood-Wit meer vat op het spel van de gasten. Twee tegenvallers waren na een uur spelen te noteren voor de formatie van Robbert Verhoeven. Zowel Robert Bettgens als ook Jan van Hout moesten door een blessure noodgedwongen het speelveld verlaten.

Vier minuten later had de beslissing kunnen vallen. Roodwitter Mitchell Slegers nam nu een vrije trap op 20 meter op rechts. De bal raakte de grond net voor Marvilde-keeper Sam van Rooij en via de handen van de doelman ging de bal tegen de lat. In minuut 69 trok Marvilde de stand gelijk, nadat direct uit een hoekschop van Robbert Born de bal bij de eerste paal in het doel verdween. Zou niet kunnen en niet mogen, maar toch gebeurde het. Kort hierna voorkwam de Rood-Wit-goalie Mark Smulders de 1-2 met een katachtige redding op een inzet van Marvilde-aanvoerder Danny Das.

De laatste serieuze doelpoging kwam van de thuisploeg een kwartier voor tijd. Giovanni van Bladel bracht de ingevallen Rachid Chelah in scoringspositie. Met een boogbal lepelde Rachid Chelah de bal over de lange Marvilde-keeper. Met een uiterste krachtsinspanning tikte Sam van Rooij de bal naar de bovenkant van het doelnet. Eindstand 1-1.

Opstelling:
Mark Smulders, Mitchell Slegers, Robert Bettgens (59. Sten Verhoeven), Batuhan Günüç, Jordy Maes, Mark van Doorn, Davy Brugman, Stef Schellekens, Mike Meulenbroek (76, Zakariya Souidi), Jan van Hout (63. Rachid Chelah) en Giovanni van Bladel.

Man of the Match:                     Batuhan Günüç (Route 66 Food & Fun, bedankt)
Pupil van de week:                   Noah Schellekens, speler van JO10-1
Sponsor van de wedstrijdbal:   Familie Sanders (bedankt)

Hieronder het beeldverslag van deze wedstrijd met foto's van Margo Subnel en Chantal Straatman.