Braakhuizen en Rood-Wit V. creëerden gedurende hun tweestrijd nauwelijks kansen, dat er niet gescoord werd in Geldrop was dan ook niet verrassend.

Vorige week bij de wedstrijd Rood-Wit – Beerse Boys was er sprake van een kansenregen. De hoop was er dan ook dat die tendens doorgezet zou worden richting de volgende wedstrijd. Naarmate de wedstrijd tussen Braakhuizen en Rood-Wit  vorderde werd duidelijk dat die hoop op niets gebaseerd was. De wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld en kansen waren zeer spaarzaam.

Hoogtepunt van de eerste helft was een vrije trap van Roodwitter Jordy Maes. De verdediger ging achter de bal staan, welke op zo’n 20 meter van het doel van Braakhuizen lag. Maes krulde de bal zo op de lat, waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan.

Na een half uur spelen kreeg de thuisploeg ook een geweldige kans. Myron Jourdain werd perfect weggestuurd middels een diepe bal vanuit de verdediging. Jourdain liep recht op doelman Smulders af, maar had niet meer gerekend op Jordy Maes. Met een perfecte sliding wist de Rood-Wit verdediger de bal voor de voeten van Jourdain weg te tikken.

In de tweede helft waren er mogelijk nog minder kansen dan in de eerste helft. Rond de 70ste minuut kwam Roodwitter Batuhan Günüç in balbezit. Stef Schellekens was inmiddels weggelopen bij zijn tegenstander en kopte de pass van Günüç net naast het doel van Braakhuizen.

In de slotfase golfde het spel wel wat meer op en neer, maar tot grote kansen leidde dit echter niet. Zowel Braakhuizen als Rood-Wit V. wisten zondagmiddag niet tot scoren te komen.

Opstelling Rood Wit:
Mark Smulders, Mitchell Slegers, Jim van Beek, Jordy Maes, Mark van Doorn, Batuhan Günüç, Davy Brugman, Stef Schellekens, Mike Meulenbroek (.61 Stef Fasen), Rachid Chelah (75. Michael Damman) en Giovanni van Bladel.