Over Rood-Wit

Reglement Vertrouwenscontactpersoon

“Respect voor de ander, geweldloosheid en aanspreekbaarheid op gedrag bij wat toelaatbaar is en wat niet.”

Het bestuur van SV Rood-Wit Veldhoven gaat een vertrouwenscontactpersoon (VCP) aanstellen. Het doel: de drempel verlagen om gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken binnen de club.

Lees meer...

Rood Wit ClubApp

De ClubApp van Rood-Wit Veldhoven biedt alle officiele uitslagen, programma's standen en afgelastingen van de club en de competities waarin Rood-Wit vertegenwoordigd is.

Lees meer...

Geschiedenis

Wel eens gehoord van Audax, Veldhovia, Lenitas of V.V.V.? De ouderen onder U waarschijnlijk wel, de jongeren hoogstwaarschijnlijk nooit! Toch zijn het deze namen die indertijd de bakermat hebben gevormd voor het voetbal in Veldhoven, voordat in november 1924 ons huidige Rood-Wit werd opgericht. Dat de jeugd de toekomst heeft werd ook toen al bewaarheid, want het was een groepje 15-16-jarigen, waaraan we nu het bestaan van onze vereniging te danken hebben.

Lees meer...

Lidmaatschap

Bij Rood-Wit V. zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Hieronder staat wat je moet doen om lid te worden en wat het kost.

Lees meer...

Statuut “Normen & Waarden” s.v. Rood-Wit Veldhoven

Helaas valt niet meer te ontkennen, dat er op en rondom de voetbalvelden steeds vaker dingen gebeuren, die het voetbalspel in een kwaad daglicht stellen. Zienderogen zien we een verdergaande verloedering optreden. De simpele constatering, dat de voetballerij een afspiegeling is van de maatschappij, mag niet langer de dooddoener zijn, waarmee begrip gevraagd wordt voor deze ontwikkelingen.

Lees meer...

Zoeken

Log in or create an account