Aankondigingen

Checklist voor overschrijvingen

Het einde van het competitie seizoen nadert. De laatste wedstrijden en toernooien worden afgewerkt, en seizoensafsluitingen worden gepland. Helaas zullen er enkele spelers zijn die onze club gaan verlaten, om te stoppen met voetbal of om elders hun voetbal carrière voort te zetten. Voor hen hebben we een kleine checklist om ervoor te zorgen dat dit vlekkeloos verloopt.

Lees meer...

Een update van de Jeugdcommissie

Terwijl er nog jeugdteams strijden voor lijfbehoud of een kampioenschap, zijn veel vrijwilligers alweer bezig met het nieuwe seizoen. Afgelopen periode hebben ze onze spelers (m/v) kunnen bekijken en zijn ze tot een eerste inschatting gekomen. Deze wordt nu besproken met de huidige trainers om tot een zo goed mogelijke teamindeling te komen. Daarbij hanteren we de indelingsregels die je terug kunt vinden op de Rood-Wit site.

Lees meer...

Spelregelwijzigingen 2016-2017

In het spelregelboekje zijn per 1 juli 2016 maar liefst 94 wijzigingen aangebracht. Gelukkig bestaan de meeste wijzigingen uit tekstuele aanpassingen of gaan over zaken als een clublogo op de hoekvlaggen of de kleur van de slidingbroek. Maar er zijn ook enkele aanpassingen die wél directe invloed hebben op het voetbalspel. Bekijk de details van dit artikel voor de belangrijkste wijzigingen.

Lees meer...

Zoeken

Log in or create an account