Aankondigingen

De Jeugdcommissie heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 vastgesteld. De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast worden. Wijzigingen zullen via dit artikel gepubliceerd worden.

Mocht de hier getoonde teamindeling vragen geven, dan kunnen deze op maandag 17 juni (vanaf 19:00) tijdens een speciale bijeenkomst bij Rood-Wit aan de leden van de Jeugdcommissie gesteld worden.

Voorlopige indeling JO19 (A)
Voorlopige indeling JO17 (B)
Voorlopige indeling JO15 (C)
Voorlopige indeling JO13 (D)
Voorlopige indeling JO11 (E)
Voorlopige indeling JO9 (F)
Voorlopige indeling JO7 (Mini's)
Voorlopige indeling Specials 

Let op!!!

 1.  Voor zover vermeld, betreft dit de voorlopige indeling. Deze is onder voorbehoud en kan door de Jeugdcommissie alsnog herzien worden. Voor aanvang van het seizoen zullen - waar nodig - de teams nog door verplaatsing van spelers worden teruggebracht naar het gewenste aantal spelers.

 2. De invulling van de begeleiding van een aantal teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd aan de overzichten. Voor meerdere teams zijn we hierover nog in gesprek.

 3. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen, stuur dan een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld je voorkeur voor categorie en/of team, dan neemt de desbetreffende hoofdleider zo spoedig mogelijk contact met je op!

Historie:
 13 juni   v1.0 - Eerste gepubliceerde versie van de voorlopige teamindelingen.
   1 juli    v1.1 - Trainers van de diverse teams toegevoegd & waar nodig de team samenstelling bijgewerkt.

Zoeken

Log in or create an account