Rood-Wit E5 mag zich na 8 gespeelde wedstrijden winterkampioen noemen! Dat werd na de 9e wedstrijd gevierd met taart, medailles en natuurlijk een rit op de platte kar!

Het seizoen begon moeizaam zonder vaste trainer en met een verloren oefenwedstrijd. Daarna kwam John van Asperdt als vaste trainer van het team, geholpen door Paul van der Velden en Danny Schellekens. Al snel kreeg elke speler een vaste plek en begon het echte positie- en samenspel. Het team leerde snel en veel en won wedstrijd na wedstrijd. Ze hebben respect voor elkaar en plezier in het spel.

Stijn, Nino, Dennis, Tommy, Elliot, Devin, Jop, Thijs, Lieke en Sem speelden thuis een fantastische wedstrijd tegen DBS, met een eindstand van 7-0. Hiermee staat het team bovenaan met een prachtig resultaat: alle wedstijden gewonnen! Na afloop ging het team met de kleren en ‘champagne’ onder de douche. Daarna volgden taart in de kantine, de uitreiking  van de medailles en de overwinnings-shirts en een rit door het dorp op de platte kar. Het was een groot feest!

Nu wordt het spannend hoe de tweede helft van het seizoen eruit gaat zien. De nieuwe poule-indeling zal er waarschijnlijk toe leiden dat er flink gebikkeld moet gaan worden dus daar gaan ze vast weer veel van leren...