Op zaterdag 29 November 2014 speelde Rood-Wit Veldhoven E4 zijn 8e en laatste wedstrijd in de najaarscompetitie van de 4e klasse thuis tegen de nummer 2 in de poule Brabantia.

Met 6 maal winst en 1 keer gelijkspel op zak kon Rood-Wit het kampioenschap zelfs na 7 wedstrijden niet meer ontgaan, maar een eventueel gedeeld kampioenschap was bij aanvang van de wedstrijd nog steeds mogelijk. Daardoor was de stemming voor de thuiswedstrijd gespannen en waren de spelers extra gebrand op de overwinning.

Na de aftrap werd echter al snel duidelijk dat Rood-Wit alleen op het erepodium ging staan want de ballen vlogen gemakkelijk en ontspannen in het net van de tegenstander. Met een winst van 15 - 4 tegen deze nummer 2, werd Rood-Wit V E4 terecht kampioen. Dat werd uiteraard uitbundig gevierd in de sportkantine van Rood-Wit met een polonaise op "We are the champions". Hossend op een platte kar lieten de spelers heel Veldhoven Dorp zien dat Rood-Wit er weer een kampioensteam bij heeft.

Alle 9 spelers van Rood-Wit V E4. Boven van links naar rechts: Cooper Pieters, betrouwbare middenvelder. Zep Zonneveld, keeper met snelle reflexen. Stan Heeren, voormalig winnaar penalty bokaal. Jordy Heeren, sterk in het duel. Brian Jongenelen, onmisbare linksbener. Onder van links naar rechts: Finn Haans, snel en wendbaar. Len Wijnands, waardevol defensief block. Presley Schalks, initiatiefrijke spits. Storm Kaandorp, motor van de achterhoede.

Dave Kaandorp