Een lang gekoesterde “droom” voor vele Roodwitters is uitgekomen en gerealiseerd, een echte Rood Wit poort!

Al vele jaren was het een onderwerp van gesprek aan de bar en deze mannen (op de foto ontbreken Jan Rombouts, Dennis Buiting, Bart Buiting en Wil van de Ven) hebben het dan toch echt opgepikt/ aangepakt, daarnaast gaan ze ook nog de fietspoort vervangen. Tevens hebben zij ervoor gezorgd, dat het kassagebouw en het wedstrijdsecretariaat een grondige opknapbeurt hebben gekregen.

Hekwerk2-2014-12Wij als technische commissie en het bestuur zijn ontzettend trots, dat wij zo`n vrijwilligers hebben binnen onze vereniging en zijn hen “eeuwig” dankbaar!

Laat dit een stimulans zijn voor alle (oud)leden die nog geen tijd hebben gevonden om enkele uurtjes per week/maand iets voor onze vereniging te willen betekenen. Onze 1e prioriteit ligt bij de technische commissie op maandagmiddag m.b.t. onderhoud sportpark. Met ieder uurtje, dat je tijd hebt, zijn we tevreden.

GEEF JE OP…via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 34 41 88 79 en ik neem contact met je op, Rood Wit rekent op je!

Met vriendelijke sportgroet,
Jan Buiting