Jaarlijks organiseert voetbalvereniging Rood-Wit Veldhoven na de Kerst een indoor voetbaltoernooi voor haar jeugd. Het evenement speelde zich af in sporthal de Heiberg op zaterdag  27 december  jl. “de derde Kerstdag”

Dit jaar stond het in teken van het 90-jarig jubileum van onze vereniging. Als laatste in de reeks van vele activiteiten rondom het jubileum van Rood-Wit heeft de toernooicommissie het zogenaamde  Heibergspektakel georganiseerd, waaraan ruim 180 jeugdige spelers en speelsters deelnamen. Evenementen zijn vandaag de dag moeilijk te organiseren zonder de steun van sponsoren. Het jubileumjaar was daarop geen uitzondering. Gelukkig heeft Rood-Wit in Albert Heijn ’t Look, -Kromstraat en -Mira een sponsor die onze jeugdafdeling een warm hart toedraagt. Ook aan het Heibergspektakel leverde de supermarkt weer een flinke bijdrage in de vorm van snoepzakken voor alle voetballers en voetbalsters. Daarnaast werd voor de loterij een hoofdprijs “1 minuut gratis winkelen” geschonken. Rood-Wit is super blij met een sponsor als Albert Heijn ’t Look, -Kromstraat en -Mira en de waardering onder de leden is enorm.
Afgelopen vrijdag 9 januari werd in Zonderwijk bij Albert Heijn Mira de prijs geïnd door de gelukkige prijswinnaars, de familie van de Langenberg waarvan de oudste zoon Vin voetbalt bij Rood-Wit. Gastheer Marc Strijbosch van AH Mira ontving de familie en de toernooicommissie van Rood Wit heel erg hartelijk en hij zorgde ervoor dat de uiterst geconcentreerde, maar een tikkeltje zenuwachtige winnaar Dirk van de Langenberg, op zijn gemak was. Het resultaat mocht er zijn en onder belangstelling van vele klanten en personeel van Albert Heijn scoorde Dirk een volle winkelwagen met boodschappen. Getuige de foto was iedereen zeer tevreden.

Foto:
Van links naar rechts: Wim Heeren namens toernooicommissie Rood-Wit, Cindy, Dirk, Senn en Vin, Marc Strijbosch namens AH Mira Zonderwijk en Henri Smets namens toernooicommissie Rood-Wit Veldhoven.