Clubnieuws

Zaterdag 2 juni, prachtig weer en ideale omstandigheden voor een sponsor dag golfen op de schitterende locatie van BurgGolf Gendersteyn te Veldhoven.

In samenwerking met BurgGolf, Christ van Kasteren en Rood-Wit hebben onze sponsors kunnen kennis maken met de golfsport.

Na een ontvangst in het sfeervolle restaurant Magnolia`s met koffie, thee en een brownie heette onze voorzitter René van de Ven de 56 gasten van harte welkom en bedankte voor hun aanwezigheid en benadrukte het belang van sponsoring voor onze vereniging. Aansluitend werden we welkom geheten door onze golfleraren genoemd “de Pro`s: Sjoerd, Stefan en Leo, die ons het spelletje golf in theorie hebben uitgelegd. In drie groepen werden de beginners verdeeld en de gevorderde golfers hebben een 9 hole gelopen. In de Golf Clinic kwamen alle technieken aan bod zoals Afslaan, Chippen en Putten. Waarna een aantal nog wat holes hebben gelopen om het geleerde in de praktijk te brengen. Ook voor de inwendige mens werd door BurgGolf Gendersteyn, met een heerlijke BBQ, voortreffelijk gezorgd. Onder het genot van een drankje werd de middag door de deelnemers nog eens besproken en de conclusie was dan ook…
We hebben een geweldige middag mogen beleven. Rood-Wit bedankt!!

Zoeken

Log in or create an account