Clubnieuws

Vandaag zijn wij bijzonder onaangenaam verrast door het bericht – afkomstig van een van de deelnemers – dat het project Schalke auf Tournee is stopgezet. Hierdoor is de organisatie van dit project genoodzaakt om het faillissement aan te vragen.

In de bijlage lees je de officiële berichtgeving van Schalke auf Tournee. Het bestuur beraadt zich omtrent de ontstane situatie en de mogelijke vervolgstappen.
Neem voor vragen en opmerkingen contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur

Bericht van Schalke auf Tournee d.d. 22 juni 2018

Beste deelnemer en ouder,

Na dagen van onderhandeling en pogingen om met FC Schalke 04 tot een oplossing te komen. Moeten wij met enorme teleurstelling u berichten dat dit ons niet is gelukt. FC Schalke 04 heeft besloten om het project FC Schalke auf Tournee met onmiddelijke ingang te stoppen. Het project was niet rendabel genoeg en daardoor ontvang FC Schalke 04 te weinig en te laat inkomsten.

Wij hebben hier alles aangedaan en aangegeven wat de consequenties van deze keuze zouden zijn. De teleurstelling van al deze kinderen en de financiële schade die het ook tot gevolgd zou hebben. Ondanks deze onderhandelingen is dit niet tot een oplossing gekomen en wordt FC Schalke 04 auf Tournee met onmiddellijke ingang stopgezet. 

Doordat het project in eenmaal stopt zijn wij genoodzaakt om ons bedrijf te staken en een faillissement aan te vragen. Wij zijn namelijk niet in de mogelijkheid om alle deelnemers terug te betalen en de normale kosten van onze bedrijfsvoering te dragen.

Het spijt ons enorm u dit te moeten melden. Wij hebben ons altijd met ziel en zaligheid ingezet voor het project, misschien niet altijd goed en met onze gebreken, maar wel met alle goede bedoelingen en intenties. 

Voor vragen over uw deelnamegeld verwijzen wij u naar de curator. Die zal waarschijnlijk spoedig van zich laten horen. 

Als laatste willen wij graag nog eenmaal duidelijk maken dat dit niet een keuze van ons is gemaakt maar van FC Schalke 04.

 

Wij wensen u het beste, 

Schalke Auf Tournee

Zoeken

Log in or create an account