Zoals ieder jaar organiseert Rood-Wit V ook nu weer het “KERST-zaalvoetbal toernooi” voor onze jeugd. Zoals gebruikelijk zal deze plaatsvinden op derde kerstdag, dus donderdag 27 december 2018. Meld je snel aan, want de inschrijving sluit op zondag 9 december aanstaande!

We houden dit toernooi in “SPORT & EVENEMENTENCOMPLEX DE HEIBERG” waar we wederom de beschikking hebben over drie sporthallen, kleedkamers en een gezellige kantine voor het nuttigen van een hapje en een drankje. We hopen natuurlijk op een grote deelname van zoveel mogelijk jeugdspelers/sters. Schrijf je dus nu in via de trainer/leider van jouw team!

PRAKTISCHE ZAKEN:
Er zal een indeling worden gemaakt voor de diverse leeftijdscategorieën (JO19, JO17, JO15, JO13, JO11/10, JO9/08 en Mini’s). Deelname is niet per team, maar spelers uit alle teams binnen een categorie worden door elkaar gehusseld. Dus wanneer er bijv. maar 4 spelers kunnen deelnemen uit een team, dan is dat geen probleem. De indeling van de teams en het wedstrijdprogramma worden op die dag bekend gemaakt. Allereerst starten we met de pupillen (Mini’s, JO8/O9 en JO11/10). Vervolgens de junioren van JO13 en JO15, gevolgd door de junioren van JO17 en JO19.
De aanvangstijd van de pupillen/junioren is afhankelijk van het aantal deelnemende spelers/sters. Het totale programma is van 09.00 – 17.00 uur.

AANMELDING:
Om de aanmelding in goede banen te leiden, vindt de aanmelding plaats per team. Aan alle trainers/leiders van de teams is gevraagd te inventariseren wie er mee wil doen en dit dan door te geven via het uitgereikte inschrijfformulier. Graag ook op het formulier aangeven welke leider/trainer meekomt!

DEADLINE INSCHRIJVING:
Tot en met zondag 9 december is het formulier in te leveren bij de desbetreffende hoofdleider en of ondergetekende. Inschrijven na 9 december is niet meer mogelijk.

BELANGRIJK!
Aangezien we deze dag niet zonder scheidsrechters en begeleiders voor de teams kunnen, wordt er ook een beroep gedaan op alle ouders, verzorgers, trainers en begeleiders om zich op te werpen als begeleider en/of scheidsrechter voor deze dag. Dit dan ook graag vermelden op het inschrijfformulier.

Wij als toernooicommissie hopen er weer een succes van te kunnen maken, en zien graag het ingevulde inschrijfformulier spoedig - doch uiterlijk zondag 10 december - tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Rood-Wit V. Vrouwen 1