SV Rood-Wit Veldhoven is verheugd te kunnen melden dat het een samenwerkingsverband met PSV heeft gesloten. Vanaf heden is Rood-Wit Standaard Amateur Partner van PSV.

Het partnerschap levert club en leden speciale voordelen op, waarvan de basis ligt in kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving.

Samenwerking, kennisdeling en betrokkenheid
PSV gaat ons helpen door haar kennis ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van spelersontwikkeling, sponsoring en medische zaken, maar ook bij maatschappelijke projecten.
Daarnaast geeft de nieuwe samenwerkingsvorm diverse voordelen en belevingsaspecten voor onze leden. Onze club zal van deze knowhow gaan profiteren, omdat wij onszelf hebben aangesloten bij het nieuwe programma.

Klik hier om een fragment van de door Toon Gerbrands en René van de Ven getekende overeenkomst te bekijken.