Met grote ontsteltenis hebben we kennis genomen van het overlijden van ons oud-lid en (hoofd)sponsor Hennie Roijackers. Op vrijdag 1 maart j.l. is Hennie, op 69 jarige leeftijd, plotseling overleden.

Hennie was gedurende 21 jaar, ten tijde van onze erevoorzitter Wim van den Berk een zeer gewaardeerd sponsor van onze vereniging.
Deze periode kenmerkte zich als een glorieus voetbaltijdperk, waar Rood-Wit van de 3e klasse uiteindelijk promoveerde naar de 1e klasse.

Hennie directeur-eigenaar van zijn bedrijf Samaro en later Kempen Electronics maakte deze periode mee als hoofdsponsor.
In die tijd kwam Hennie vaak op de club en leerde hij veel Roodwitters kennen.
Het deed hem altijd een groot plezier en Hennie kon genieten van het voetbalspelletje. Helemaal toen ons 1e elftal het kampioenschap kon vieren en voor het eerst naar de 1e klasse promoveerde.
Rood-Wit zat in zijn hart en dat is altijd zo gebleven, ook in de tijd dat we Hennie wat minder vaak op ons sportpark mochten begroeten.

Ik wens zijn vrouw Marianne, dochter Sanne en Kevin, nabestaanden veel sterkte in de komende tijd.

Rust zacht Hennie, ik wil je namens alle leden van Rood-Wit bedanken voor wie je was en wat je voor onze vereniging hebt betekend.

René van de Ven, voorzitter

Zie hier de rouwkaart van Hennie met verdere informatie over zijn crematie op vrijdag 8 maart a.s.