Zondag 26 mei is aanvoerder Davy Brugman (29) gehuldigd voor het spelen van zijn 300ste wedstrijd in het vaandelteam van S.V. Rood-Wit Veldhoven.

In de afgelopen dertien seizoenen speelde Davy 326 wedstrijden in het eerste elftal van Rood-Wit V. Daarvan waren er 271 competitiewedstrijden, 13 na-competitiewedstrijden en 42 bekerwedstrijden. Hierrin wist Davy 9 keer het vijandelijke doel te raken.
Door de jaren heen heeft Davy twee promoties met Rood-Wit meegemaakt, in 2011 naar de eerste klasse en in 2015 naar de tweede klasse.
Kort voor aanvang van de wedstrijd tegen RKVVO richtte voorzitter René van de Ven een woordje tot de aanvoerder van Rood-Wit. Hij bedankte hem onder andere voor zijn inzet voor het 1ste team en overhandigde hem een mooi aandenken en een bos bloemen voor zijn vriendin Gertie.

Hieronder de foto's van de huldiging, gemaakt door Margo Subnel en Chantal Straatman.