6e

Rood-Wit wint jubileumduel tegen RKVVO

Een bijzondere middag was het voor Davy Brugman, die voorafgaand aan het thuisduel tegen RKVVO in de spotlight stond, omdat hij maar liefst meer dan 300 wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld. Voorzitter René van de Ven bedankte Davy voor het trouw zijn aan de club, waarna hij een mooie glazen trofee en foto op hout kreeg aangeboden.

  • Geschreven door: Jos Bierens

Lees meer...

Rood-Wit verliest en ziet nacompetitie steeds dichterbij komen

Rood-Wit heeft zichzelf een bijzonder slechte dienst bewezen. Door de nederlaag tegen Wilhelmina ’08 uit Weert moeten de Roodwitten vrezen voor de nacompetitie. Zonder echt onder te doen voor de ploeg uit Weert ging de Veldhovense ploeg toch met 0-2 ten onder.

  • Geschreven door: Wouter vd Zwan

Lees meer...

Rood-Wit krijgt koploper bijna op de knieën

Rood-Wit V. heeft koploper FC Eindhoven goed tegenstand geboden. Tot een paar minuten voor het laatste fluitsignaal stonden de Veldhovenaren zelfs op voorsprong. Een penalty in de slotfase gooide echter roet in het eten. Rood-Wit  kan echter de komende wedstrijden met een goed gevoel tegemoet gaan.

  • Geschreven door: Wouter vd Zwan

Lees meer...

Rood-Wit en RPC scoren niet

Binnen acht dagen twee keer tegen dezelfde tegenstander. Deze keer onder het toeziend oog van de toekan hoog op het dak van het Van der Valk Hotel tegen ranglijstconcurrent RPC. In het thuisduel van afgelopen zondag won Rood-Wit met 2-0 van RPC. De grasmat aan de Aalsterweg was behoorlijk hobbelig, waardoor de controle van de bal vaak moeilijk was.

  • Geschreven door: Jos Bierens

Lees meer...

Zoeken

Log in or create an account