Een bijzondere middag was het voor Davy Brugman, die voorafgaand aan het thuisduel tegen RKVVO in de spotlight stond, omdat hij maar liefst meer dan 300 wedstrijden in het eerste elftal heeft gespeeld. Voorzitter René van de Ven bedankte Davy voor het trouw zijn aan de club, waarna hij een mooie glazen trofee en foto op hout kreeg aangeboden.

Voor Rood-Wit was het een cruciaal duel om in de tweede klasse te blijven. Met slechts één punt voorprong op de naaste belagers (Bladella en RPC) moest thuis worden gewonnen om niet afhankelijk te zijn van zijn concurrenten. Rood-Wit startte sterk in de eerste 20 minuten. Na een kwartier op de stadionklok verzond Rood-Wit-spits Jan van Hout een hard afstandsschot, dat via bovenkant lat over ging, Vijf minuten later was het weer Jan van Hout, die een snoeihard schot op doel afvuurde, maar RKVVO-keeper Sven van den Oever redde ternauwernood.
In minuut 27 scoorde RKVVO over rechts, maar de assistent-scheidsrechter vlagde voor buitenspel (afgekeurd). In deze fase van het duel viel Rood-Wit wat terug en werd RKVVO sterker en ook gevaarlijker. Tot doelrijpe kansen kwamen de bezoekers niet.
Tien minuten na de rust kwam Rood-Wit op voorsprong door oud-RKVVO-er Mark van Doorn, die op aangeven van Jan van Hout de bal tegen de touwen schoot, 1-0. Vijf minuten later was het weer Roodwitter Mark van Doorn, die de bal van de voet van een RKVVO-verdediger pikte en recht op het doel afging, maar de RKVVO-keeper redde bekwaam.
Na ruim een uur spelen (minuut 63) zagen de honderden toeschouwers een werkelijk fantastische aanval van Rood-Wit over vier stations. Helaas was het eindresultaat een corner. Uit deze ingestudeerde korte corner scoort Mitchell Slegers met een hard schot de 2-0. In minuut 80 schiet RKVVO-er Thijs Offermeijer in riante positie hoog over in het vangnet. In de slotfase scoort Rood-Wit de bevrijdende 3-0. Giovanni van Bladel legt de bal terug op Stef Fasen, die de bal onhoudbaar in de kruising jaagt. Ook RKVVO scoort in de slotfase de eretreffer. Wesley van Reijen bepaalt de eindstand, 3-1.
Rood-Wit kreeg het vanmiddag echt niet cadeau en moest er diep voor gaan. Na 94 minuten was Rood-Wit de terechte winnaar!
Doelpunten:
55. Mark van Doorn, 64. Mitchell Slegers , 87. Stef Fasen en 88. Wesley van Reijen 3-1.

Opstelling:
Mark Smulders, Mitchell Slegers, Jim van Beek, Michael Damman, Jordy Maes, Mark van Doorn (93. Mattijs Bosch), Batuhan Günüç, Davy Brugman, Jan van Hout (89. Douwe Veenstra), Mike Meulenbroek (82. Stef Fasen) en Giovanni van Bladel.

Man of the Match                         - Davy Brugman (Route 66 Food & Fun, bedankt)
Pupil van de week                      - Stan Huijbers (JO9-1) en Jakub Maca (JO11-1)
Sponsor van de wedstrijdbal   - Pero Klaassen Bestratingen (Bert en Don, bedankt)

Hieronder het beeldverslag van deze wedstrijd, met foto's van Margo Subnel en Chantal Straatman.