Ouderenmiddag

Qua leeftijd is Rood-Wit Veldhoven met 90 jaar een krasse grijsaard. In sportieve dadendrang is de oudste club van Veldhoven nog springlevend. Er gebeurt van alles op sportpark De Korze. Zowel sportief als recreatief. Als krasse senior maakt u geen gebruik van moderne communicatiemiddelen (website, Twitter en Facebook). De vraag rijst: hoe blijft u op de hoogte van wat er speelt binnen uw club? De hoogste tijd dus om een nieuw initiatief te introduceren: de maandelijkse ouderenmiddag.

Kom bijkletsen en een kaartje leggen
90 jaar Rood-Wit is een aaneenschakeling van prachtige herinneringen. Sommige zijn vastgelegd in foto’s, films of in verhalen in ‘de Roodwitter’, het vermaarde clubblad dat niet meer bestaat. Andere herinneringen worden gewoon doorverteld: langs de lijn, aan de bar en binnenkort ook tijdens de maandelijkse ouderenmiddag. Graag wil het bestuur van Rood-Wit u uitnodigen voor deze speciale middag. Het is een mooie gelegenheid om bij te kletsen, een kopje koffie of een borreltje te drinken en om een kaartje te leggen.

Betrokkenheid
In onze prachtige clubgeschiedenis hebt u een rol van betekenis gespeeld. Zowel op het veld als achter de schermen. En nog steeds is Rood-Wit blij met uw betrokkenheid. Tijdens de ouderen-middag is er minimaal één bestuurslid aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om u op de hoogte te houden van huldigingen, feestavonden of andere activiteiten.

Elke 3e woensdag van de maand
De eerste ouderenmiddag staat woensdag 29 oktober op de agenda. Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom. Daarna willen we u graag elke derde woensdag van de maand uitnodigen voor een gezellig samenzijn in onze kantine. De exacte datums vindt u terug in de agenda op de homepage.

Zoeken

Log in or create an account