Acties van onze sponsors

In samenwerking met Bakkerij Moeskops organiseert Rood-Wit een sponsoractie door de verkoop van superheerlijke oliebollen. Bestel ze nu!

Met de aankoop van een zak van 11 oliebollen voor de prijs van EUR 10,00 welke worden gebakken door Bakker Moeskops, steunt u onze vereniging. De opbrengst komt ten goede van onze jeugdafdeling. Vult u onderstaande antwoordstrook in en betaal € 10,00  per zak van 11 oliebollen aan de bar in de kantine of tijdens het Heibergspektakel op zondag 27 december 2015. Op donderdag 31 december 2015 kun je de bestelde oliebollen tussen 10.00 uur en 13.00 uur ophalen op sportpark De Korze. Glühwein en warme chocolademelk met slagroom is dan gratis verkrijgbaar.

Het bestelformulier kunt u ook afgeven, inclusief de betaling, op de onderstaande adressen;

  • Willem van Gerwen - Kleine Dreef 12 - Veldhoven    
  • René van de Ven - Rosep 62 - Veldhoven

Bestellen kan tot uiterlijk 28 december a.s.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ja, ik bestel hierbij ……….. zak(ken) met 11 oliebollen voor de prijs van € 10,00 per zak en  kom deze ophalen op 31 december 2015  tussen 10.00 en 13.00 uur op het sportpark van Rood-Wit en steun daarbij onze club.

Naam: …………………………………………………………………………………………………………………………………

Adres:……………………………………………………………………………………………………………………………………
Telefoonnummer:…………………………………………………………………………………………………………………
Handtekening: ………………………………………………………………………………………………………………………

Zoeken

Log in or create an account