Rood-Wit zoekt jong talent (m/v)

Rood-Wit wil aankomend seizoen mini wedstrijden gaan organiseren en daar hebben we jonge spelertjes voor nodig. De 4 en 5 jarige jongens en meisjes zullen op 1/8 veld 2 tegen 2 gaan voetballen en de 6 jarigen 4 tegen 4. Er zijn aparte mini groepen voor 4, 5 en 6 jarige jongens en meisjes geboren in 2012, 2013 & 2014.

Door de nieuwe opzet van de wedstrijdjes komen de kinderen vaker aan de bal en krijgen ze alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Op deze manier wil Rood-Wit en de KNVB het voetbal voor deze leeftijdsklassen nog leuker maken.

Is voetbal iets voor uw kind?

Uw kind is van harte welkom tijdens de training en mag geheel vrijblijvend meetrainen. Het enige wat uw zoon of dochter nodig heeft zijn een paar voetbalschoenen en scheenbeschermers.

Bevalt het voetballen? Dan hopen we dat uw kind lid wordt van onze vereniging. De contributie bedraagt €75,- per jaar. De kinderen trainen 1x per week en spelen 1x per week een wedstrijd. De trainingen en de wedstrijdjes vinden plaats op sportpark de Korze in Veldhoven.

Aanmelden voor een proeftraining

Meld uw kind op tijd aan, want onder de aanmeldingen die we voor 1 juli ontvangen, verloten we één paar gloednieuwe voetbalschoenen en scheenbeschermers!

U kunt uw kind aanmelden via het onderstaand formulier. Wij nemen contact met u op om u te informeren over de start van het nieuwe seizoen. De winnaar of winnares van de voetbalschoenen en scheenbeschermers benaderen we in de eerste week van juli.

Heeft u vragen? Stuur dan een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hopelijk tot volgend seizoen!


Aanmeldformulier


Vul hier uw achternaam in.
Type hier jouw geboortedatum.
Vink uw geslacht aan.
Invalid Input

Is uw kind al lid geweest van een andere voetbalvereniging? Zo ja, welke club?

Invalid Input

Vul hier uw voornaam in.
Type hier het adres.
Type hier de postcode.
Type hier de plaatsnaam.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Vul hier een geldig emailadres in.

Invalid Input

Zoeken

Log in or create an account